KÉSZLETKISÖPRÉS!

19000Ft-tól már választható ajándékok

Kérdésed van?
E-mail: info@nutri1.hu

Shirataki ( konjac ) tészta 400g

Shirataki  ( konjac ) tészta 400g
Shirataki  ( konjac ) tészta 400g

Shirataki ( konjac ) tészta hagyományos Japán konjac tészta, diétázóknak és fogyókúrázóknak kiválóan alkalmas. Sokféle módon felhasználható. A shirataki tészta előnye, hogy nem kell főzni sem, gyorsan elkészíthető.

Szállítás díja
Csak 690 Ft



Top termékeink. Szerezd be Te is!
Részletek

A SHIRATAKI TÉSZTA JELLEMZŐI

shirataki tészta a konjac növény (ördögnyelv) gyökérének a lisztjéből és vízből készített hagyományos japán tészta. Japánban a gyomor seprűjének hívják, mivel a vízben oldódó glükomannán-rostok az emésztőrendszeren áthaladva segítik az anyagcserét, ezért használják tisztító-méregtelenítő kúráknál. Az alapanyagát képező glükomannan pozítivan hat a vércukorszint szabályozására, javítja a koleszterinszintet, segít a testsúly megőrzésében és a fogyásban is. Sajátos tulajdonsága, hogy súlya háromszázszorosának megfelelő vizet képes megkötni.

A konjac tésztának csak nagyon enyhe saját íze van, ezért sokoldalúan használható. Vegyük ki a levéből, öblítsük át és tehetjük a forró levesbe, vagy öntsük rá a szószokat, ha tésztás ételt szeretnénk készíteni. Nem kell főzni. Egy másik gyakori elkészítési módszer, ha egy serpenyőben, zsiradék nélkül, magas hőfokon sütjük kb. 1 percig (sercegő hangot ad). Így az állaga keményebb lesz a tésztának és a keserűségét is enyhíti.

shirataki tészta a konjac növény (ördögnyelv) gyökérének a lisztjéből és vízből készített hagyományos japán tészta. Pozitívan hat a vércukorszint szabályozására, javítja a koleszterinszintet, segít a testsúly megőrzésében és a fogyásban is.


Összetevők: konjac liszt, víz, savasság szabályozó (kalcium hidroxid)

Felhasználási javaslat: A szokásos tészta helyett próbáljuk ki ezt az egészséges Konjac tésztát, főleg ázsiai ételekhez, legyen az leves, Stir Fry Wokkozott étel, vagy tésztasaláta.

Elkészítési javaslat: A legegyszerűbben csak vegyük ki a levéből, öblítsük el és máris mehet a forró levesbe, vagy öntsük rá a szószokat, ha tésztás ételt készítünk. Nem kell főzni. Egy másik gyakori előkészítési módszer, amikor egy tapadásmentes serpenyőben, zsiradék nélkül, magas hőfokon sütjük, u.n. szárazpirítással. Addig sütjük, amíg nyöszörgő/csikorgó hangokat nem ad ki magából, ez általában 1 perc alatt bekövetkezik. Ezzel a módszerrel formatartóbb, szolidabb, keményebb tésztát tehetünk a levesbe, szószhoz, ázsiai ételhez, valamint a keserűségét is mérsékli.

Megjegyzés: Különleges szaga van a Konjac tésztának, aki ehhez nincs hozzászokva, vagy még nem érezte soha, annak ez a szag furcsának tűnik. Ezt a szagot öblítéssel el lehet tüntetni.

Átlagos tápérték 100g
Energia 36 KJ/ 9,5 Kcal
Zsír 0 g
Ebből telített zsír 0 g
Szénhidrát 1,5 g
Hozzáadott cukor 0 g
Fehérje 0 g
0,1355 g

 

A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

Adatok
Gyártó
Shirataki
Cikkszám
BS-20468
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek