Mi az a hialuronsav?
A termékben lévő hialuronsav baktérium fermentációval előállított növényi eredetű alapanyag. A hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az ízületekben- természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni.
Tipp:
Még jobb eredményt érhetsz el, ha kollagénnel és Retard C-vitaminnal is kombinálod! Ne feledkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról sem.
Baktériumból természetesen fermentált hialuronsav!
3 kulcsszó: a gyártástechnológia, a tisztaság és az alacsony molekulasúlynak köszönhető biohasznosulás, amelyek megalapozzák a termék kiváló minőségét.
Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta; 100 mg aktív, fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.
Kíváncsi vagy, hogy mi az a hialuronsav és a fermentáció?
A nátrium-hialuronát, a hialuronsav nátriumsója, egy lineáris poliszacharid, amely D-glükuronsavból és D-N-acetil-glükozamidból áll, β- (1-3) glikozid kötésekkel összekapcsolva.
A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket a jó féle baktériumokkal, hogy olyan kíméletes és minőségi termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a „fermentálás” (erjesztés), amely már tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.
Kinek ajánljuk?
- férfiaknak és nőknek egyaránt
- 6 éves kor feletti személyeknek
- aktív életet élőknek
- változatos étrendet követőknek
Nettó tömeg: 24,5 g (30 db)
Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin; nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.
Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.
Hatóanyagok a napi adagban | 1 tablettában |
C-vitamin | 12 mg (15%*) |
Fermentált hialuronsav | 100 mg |
*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték. |
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A termék 6 éves kortól alkalmazható
- A termék alkalmazható vérhígító mellett
- A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
- A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
OGYÉI ny.sz: 25032/2020
Magyar márka. 100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!
Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
