19000Ft-tól már választható ajándékok...

Kérdésed van?
E-mail: info@nutri1.hu

BioTechUSA ULISSES Wave Shaker 600ml (fekete/füst)

A Biotech ULISSES Wave Shaker könnyen felcsavarható tetővel rendelkezik, garantáltan szivárgásmentes kivitelben. Bátran rázhatod és elkészíthetsz vele bármilyen turmixot. 

Szállítás díja
890 Ft
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
  • 600 ml űrtartalmú füst színű shaker, mely ideális a táplálékkiegészítők vízzel való összerázásához.
  • Könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel, amely nem válik le mixelés közben.
  • Közkedvelt wave dizájn, szivárgásmentes kivitelezés
  • BPA és méreganyag mentes műanyagból (Made in the EU)

 


 

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Gyártó
BioTechUSA
Cikkszám
Biotech-24010901
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek