A CHLORELLA jóváhagyott egészségügyi előnyei:
- normál vas metabolizmus
- normál nyálkahártyák fenntartása
- a normál bőr fenntartása
- a normál látás fenntartása
- az immunrendszer normális működése
- a sejt specializáció folyamatát
- normál energiatermelő anyagcserét
- az idegrendszer normális működése
- normál vörösvértestek fenntartása
- a vas normál metabolizmusa
- a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
- a fáradtság és a fáradtság csökkentése
- normális homocisztein metabolizmus
- normális pszichológiai funkció
- normál vörösvérsejt-képződés
- a sejtosztódás folyamata
- normál funkciója
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak fenntartása
- a csont normális növekedése és fejlődése a gyermekeknél
- normális kognitív funkció
- a vörösvértestek és a hemoglobin normális képződése
- normál oxigénszállítás a szervezetben
- a gyermekek normális kognitív fejlődése
- normális DNS-szintézis
- normál sav-bázis metabolizmus
- normál szénhidrát anyagcsere
- normális termékenység és reprodukció
- normál makro-tápanyag-metabolizmus
- a zsírsavak normális metabolizmusa
- A-vitamin normális metabolizmusa
- normál fehérjeszintézis
- a kötőszövet normális képződése
- a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
SPIRULINA jóváhagyott egészségügyi előnyei:
- normális energiatermelő anyagcsere
- normális ciszteinszintézis
- az idegrendszer normális működése
- normális homocisztein metabolizmus
- normál nyálkahártyák fenntartása
- normális fehérje- és glikogén metabolizmus
- normál vörösvértestek fenntartása
- normális pszichológiai funkció
- normál bőr fenntartása
- normál vörösvérsejt-képződés
- a normál látás fenntartása
- a normál vércukorszint fenntartása
- a vas normál metabolizmusa
- hormonális aktivitás szabályozása
- a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
- elektrolit egyensúly
- a fáradtság és a fáradtság csökkenése
- normál izomfunkció
- normális fehérjeszintézis
- normál fogak fenntartása
- normál csontok fenntartása
- sejtosztódási folyamat
- normális kognitív funkció
- oxigén szállítása a testben
- a gyermekek normális kognitív fejlődése
- normális makrónápanyag-metabolizmus
Amiért érdemes a BioMenü BIO Chlorella és Spirulina tablettát választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag.
Javasolt felhasználás, adagolás: fogyaszd bő folyadékkal, étkezések előtt fél órával naponta 3x2db tablettát. Az első hetet nap fél adaggal kezdje.
Egy adag 6 tabletta.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon
Tápértékjelölés
|
Egységenként (100 g) |
Energia |
1432 kJ/342 kcal |
Tápanyag |
|
Zsír |
1,3 g |
- amelyből telített zsírsav |
0,45 g |
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav |
0,3 g |
- amelyből többszörösen telítetlen zsírsav |
0,5 g |
Szénhidrát |
11,8 g |
- amelyből cukor |
0,7 g |
Rost |
10,1 g |
Fehérje (protein) |
65 g |
Só |
1,6 g |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi vitamin- és ásványianyag-beviteli referenciaértékek (8400 kJ/2000 kcal)
Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
