19000Ft-tól már választható ajándékok

Kérdésed van?
E-mail: info@nutri1.hu

Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval

Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval

Lépésszámláló USB csatlakozóval. Ez a digitális lépésszámláló méri Önnek az időt, távolságot, sebességet és a felhasznált kalóriát melyeket egy USB kábel segítségével könnyedén feltehet számítógépére.

Szállítás díja
Csak 690 FtTop termékeink. Szerezd be Te is!
Részletek

Egészségének megőrzése és a krónikus betegségek esélyének csökkentése érdekében napi 10000 lépés javasolt.A hatásos fogyáshoz napi 12000 és 15000 lépés közötti távolságot szükséges megtennünk. Amennyiben szeretne magasabb szintre jutni, tegyen hozzá edzéséhez minimum 3000 lépést.3 dimenziós mozgásérzékelő technológiával rendelkezik: 3 síkban méri a mozgást.Kizárólag a lépések számlálására alkalmas, futáshoz nem megfelelő.A lépésszámláló felcsíptethető ruhára. Memória: a készülék 30 nap adatait tárolja.Adatait az USB kábellel PC-re lehet átvinni, így az edzés adatait hosszabb ideig is tudja tárolni, összehasonlítani. Színe piros.Választható funkciók:

- Step mode (a megtett lépések számát mutatja)

- Distance mode (a megtett távolságot mutatja)

- Calories mode (az elégetett kalóriát mutatja)

- Exercise time mode (a teljes edzés idejét mutatja)

- Daily memory mode (edzésünk utolsó 30 napját mutatja napokra lebontva)

- Total memory mode (az utolsó Reset óta meglévő adatokat mutatja) 

A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

Adatok
Gyártó
Aktivsport
Cikkszám
AS-623155
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek